Bestellen, bezorgen en betalen

Bestellen

Wilt u graag bomen of planten bestellen en laten aanplanten? Dan bent u bij ons aan het goede adres op onze webshop vindt u een groot assortiment aan bomen, haagplanten en planten. Staat uw soort of maat er niet tussen neem gerust met ons contact op wij doen er alles aan om u zo compleet mogelijk te bedienen. 

Bent u voornemens een groot aantal producten te bestellen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

Als u gebruik wilt maken van onze aanplantservice dient de plaats waar u de bomen of haagplanten wilt hebben, vrij te zijn van bestrating, zand en overige beplanting. En moet bereikbaar zijn met een steekwagen zodat wij met onze bomen gemakkelijk bij de plant plaats kunnen komen.

Voor onze gebruiksvoorwaarden klik hier

Bezorgen

De bomen en haagplanten worden meestal door onze eigen bezorgdienst bij u afgeleverd dit kan zijn 6 dagen in de week en zelfs in de avonden zijn wij aan het bezorgen en planten om u zo snel mogelijk van de bestelde producten te voorzien.

Wij kunnen altijd uw bestelde bomen en planten bezorgen. Afhankelijk wat uw woonplaats is en de afstand die wij moeten rijden brengen wij bezorgkosten in rekening.
Transportkosten zit bij de prijs van de boom inbegrepen, dit geld alleen voor Nederland in België is dit op aanvraag. Wij proberen zo spoedig mogelijk uw bomen te plaatsen in uw tuin dit is afhankelijk van het weer en of deze op voorraad is. Binnen 2 tot 6 weken na uw bestelling plannen we deze in overleg met u om ze te komen planten.


De prijzen op onze website zijn inclusief bezorging in Nederland naar de eilanden zijn excl. de kosten voor de overtocht. Afhankelijk van uw woonplaats in België berekenen wij een transporttoeslag.

Bomenaanplantservice.nl
Heuningstraat 30a
4051CA Ochten

T: 06 – 22369026

Betalen

U kunt bij ons kiezen uit de volgende betaalmethoden:
– Contant bij aflevering of afhalen
– iDEAL