Gebruiksvoorwaarden

U vindt hieronder onze algemene voorwaarden, u gaat hier automatisch mee akkoord als u een bestelling plaatst via onze webshop, telefoon of email.

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten. Alle bomen en planten en aanbiedingen van bomenaanplantservice.nl zijn leverbaar zolang de voorraad strekt. De bomen en planten die op bomenaanplantservice.nl worden aangeboden zijn meestal in de volle grond geteeld en zijn tot eind april/begin mei leverbaar. Na ongeveer eind april worden er alleen nog bomen in pot/container of met doorgroeikluit geleverd waar soms een meerprijs berekend wordt ten opzichte van de bomen uit de volle grond. Deze bomen en planten kunnen de hele zomer worden geplant. Als het door u bestelde maat/soort boom niet meer te leveren is door ons gaan wij samen met u op zoek naar een vervangend alternatief. Op de site staan vele soorten en maten bomen. Door dit ruime aanbod is niet alles direct beschikbaar.
De afmeting van de boom die u koopt is een ca. afmeting. Het kan voorkomen dat de stamomtrek bijv. 11,5, 12 of 14,5 is, als u de maat 12/14 besteld heeft het is in ieder geval zo dicht mogelijk bij de door u bestelde maat.

De prijzen die vermeld worden op bomenaanplantservice.nl, zijn actuele prijzen van bomen en haagplanten. De prijzen die wij vermelden via onze webshop, email of via telefoon kunnen tussentijds veranderen door vraag en aanbod van verschillende partijen bomen en planten. Hier kunnen wij helaas niets aan veranderen en zullen dit proberen tot een minimum te beperken.

Garantie

Mocht uw boom of plant niet aanslaan in het voorjaar dan dient u dit te melden voor 1 Juni van het plantjaar dan worden de bomen opnieuw aangeplant tegen transportkosten.
Deze regeling is er alleen als er bij de boom 2 boompalen staan, de grond rondom de boom vrij is van bestrating of grind en als er geen sprake is van vorstschade.
Bij een melding na 1 Juni worden de bomen niet meer vergoed, maar proberen we wel met de klant tot een passende oplossing te komen. Voorgaande geldt alleen voor de bomen en niet de haagplanten en tuinplanten.
Als er problemen zijn met onze haag- of tuinplanten proberen we onze klanten wel tegemoet te komen met de aanschaf van de te vervangen haagplanten mits het voor 1 juni van het plantjaar gemeld is.
Groenblijvende en vorstgevoelige bomen en struiken dit zijn de laurier, photinia, steeneik, worden in geen geval vergoed door bomenaanplantservice.nl

Bomenaanplantservice.nl is niet aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook. Hieronder vallen ook vorstschade, stormschade en schade die kunnen ontstaan door onze producten of diensten.

Alle bomen, planten en producten die door bomenaanplantservice.nl zijn geleverd blijven eigendom van de bomenaanplantservice.nl zolang deze niet door de afnemer zijn betaald. U kunt op 2 verschillende manieren betalen: Contant bij aflevering of via ons rekeningnummer NL94RABO0140784357.

Aanplantservice

Op al onze diensten gelden de algemene voorwaarden u stemt hier automatisch mee in als u een order plaatst.
Op het plaatsen van bomen en planten uitgevoerd door onze medewerkers zit natuurlijk de garantie dat als de boom of plant niet aanslaat dit uiterlijk voor 1 juni van het aangeplante jaar gemeld dient te worden via mail met de bon en foto’s van de bomen.

bomenaanplantservice.nl is niet aansprakelijk voor het beschadigen van kabels en leidingen etc. tijdens het leveren en aanplanten van onze producten.
Als er door Bomenweb geplant moet worden is het zo dat de ondergrond waar de bomen moeten komen is voorbewerkt en er geen beplanting, puin wortels, tegels en funderingen etc. aanwezig zijn. De plantplek moet voor ons goed bereikbaar zijn zodat wij ons werk goed kunnen uitvoeren.

bomenaanplantservice.nl kan ten alle tijde een gedane bestelling ontbinden, annuleren.

Hoe werkt het retouren van een bestelling/ herroepingsrecht?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is
“Producten die u via deze webwinkel koopt worden op maat volgens de door u ingevoerde specificatie gemaakt. Zoals bomen en planten en haagplanten. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing op bomen, haagplanten en tuinplanten. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling en of bevestiging definitief.”

Bij het plaatsen van een bestelling in onze webshop heeft u 48uur de tijd om deze te annuleren. Doet u dit na deze tijd zullen wij de bestelling door zetten en word erbij annulering 50% van de koopsom gevraagd.
Dit omdat wij de bomen vers rooien en op maat klaar maken voor onze klanten.​​​

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar [email protected].